Rustykalne Jabłko Galette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj rustykalnego jabłka Galette. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 422 kalorie, 6G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Trans warzyw skracanie, mąka, woda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rustykalne jabłko i truskawka Galette, Rustykalny Pomidor Galette, oraz Rustykalna Brzoskwiniowa Galette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki; pokroić w skrócenie, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Dodaj sok jabłkowy, 1 łyżkę na raz, rzucając, aż ciasto będzie wilgotne i zacznie się sklejać. Przykryć folią; schłodzić 30 minut.
Do nadzienia: jabłka wrzucić sokiem z cytryny.
Ubić razem 4 kolejne składniki; zalać jabłkami, podrzucając do momentu, aż dobrze się połączą.
Rozpakuj ciasto; połóż na pergaminie.
Umieść ciasto i pergamin na obramowanej blasze do pieczenia; ułóż jabłka w środku, pozostawiając 2-calową granicę. Złóż krawędzie; naciśnij delikatnie, aby uszczelnić. Jabłka z masłem.
Ciasto umyć jajkiem; posypać gruboziarnistym cukrem. Luźno przykryć folią; piec 2530 minut. Odkryć; piec 10 minut lub do miękkości i złoty.
Pokroić na 8 klinów; podawać.