Rustykalna Tarta Gruszkowa

Rustykalna Tarta Gruszkowa
Rustykalna tarta gruszkowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 27 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka maślanki niskotłuszczowej, woda, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Rustykalna Tarta Gruszkowa, Rustykalna Tarta Gruszkowa, oraz Rustykalna Tarta Gruszkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować skórkę, w średniej misce ubij razem mąkę z ciasta pełnoziarnistego, mąkę uniwersalną, cukier granulowany i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać masło i za pomocą dwóch noży lub noża do ciast, pokroić masło w mieszaninę mąki, aż uzyskasz żwirową, konsystencję. W małej misce połączyć maślankę i wodę z lodem. Za pomocą widelca stopniowo mieszaj mieszaninę maślanki z mieszaniną mąki. Wkleić ciasto w 4-calową okrągłą i owinąć folią. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 425 stopni F i przygotuj nadzienie. Obrać gruszki, wycedzić je i pokroić w plasterki o średnicy 1/4 cala. W dużej misce wrzucić plastry gruszki z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Posypać skrobię kukurydzianą, brązowy cukier i cynamon i wrzucić, aż gruszki są równomiernie pokryte. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
5
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj schłodzone ciasto na duże koło o średnicy około dziewięciu cali. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i udekorować ciasto wałkiem do ciasta, przełożyć na przygotowaną blachę do pieczenia. Jeśli ciasto pęknie w ogóle załatać go palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
6
Ułóż gruszki w Kopcu na środku ciasta, pozostawiając 2-calową granicę. Wchodzisz na granicy nad wypełnieniem. Pokryje tylko gruszki częściowo i nie musi być nawet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
7
Piec tartę przez 15 minut, a następnie zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F, utrzymując tartę w piekarniku przez cały czas i piec przez kolejne 40 minut, aż gruszki będą miękkie, a skórka będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
W małej misce wymieszaj miód i wrzącą wodę, aby uzyskać szkliwo. Po zakończeniu tarty wyjmij ją z piekarnika i posmaruj miodową glazurę na całej powierzchni owoców i skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Przełożyć na talerz, aby lekko ostudzić.
10
Pokroić na 6 klinów i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn