Rozsuwane Poranne Bułki
Rozsuwane poranne bułki trwają około 50 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 3G białka, oraz 10g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką ciasto na bułkę obiadową, mielony cynamon, orzechy włoskie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 9%. Ten wynik można poprawić. Podobne przepisy to Rolki Rozsuwane Z Pełnego Ziarna, Rozsuwane Rolki Farszu, oraz Rozsuwane Bułki Ziemniaczane.
Instrukcje
Posyp orzechy włoskie na dnie dobrze natłuszczonego 10-calowego. karbowany Pan rury.
Połącz mieszankę budyniową, brązowy cukier i cynamon.
Każdą bułkę obiadową obtocz na maśle, a następnie w mieszance brązowego cukru; dobrze posmaruj.
Umieść każdą bułkę na patelni. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Wyjmij z lodówki 30 minut przed pieczeniem.
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub na złoty kolor. Schłodzić 10 minut na patelni przed wyjęciem na półmisek do serwowania.