Rozmaryn-Dip Z Ciecierzycy
Rozmaryn-Dip ciecierzyca może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 28 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka ciecierzycy, rozmaryn, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Zupa z ciecierzycy z rozmarynem maltagliati, Rozmaryn Panelle (sycylijskie placki z ciecierzycy), oraz Wieprzowina cytrynowo-rozmarynowa z sałatką z ciecierzycy.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 3 minuty lub do miękkości.
Dodaj fasolę; smażyć 1 minutę.
Umieścić mieszaninę fasoli i pozostałe składniki w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Umieścić mieszaninę fasoli w misce.