Rosół po karaibsku z limonką i kolendrą to bezglutenowe przepis z 23 porcjami. Ta zupa ma 237 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka ryżu, sól, Karaiby rub, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 23 minuty. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wolnowarowy rosół po Karaibsku z limonką i kolendrą, Mexican Style Lime and Cilantro Whole Chicken (Slow Cooker), oraz Rosół Kolendrowo-Limonkowy dla podobnych receptur.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Polej kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
8
Dodaj pozostały bulion, sos adobo i następne 4 składniki do powolnej kuchenki. Przykryć i gotować na wysokiej 1 godzinę. Obniżyć temperaturę do niskiej, i gotować 3 więcej godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż