Rosemary Lemon Rabarbar Spritzer
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, Wegetariańskie lacto ovo i przyjazne dla fodmap przepisy do twojego pudełka z przepisami, Rosemary Lemon rabarbar Spritzer może być przepis, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 66 centów za porcję, dostajesz napój, który serwuje 7. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Ten przepis z prostych przepisów wymaga rabarbaru, wody, soku z cytryny i liści rozmarynu. Ten przepis jest lubiany przez 527 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Rosemary lemon shortbread + Rosemary citrus spritzer, Sparkling Rabarbar Spritzer, oraz Rosemary Gin Spritzer.
Instrukcje
Gotować na wolnym ogniu rabarbar, wodę, cukier, rozmaryn: do średniego rondla włożyć kawałki rabarbaru, wodę, cukier i liście rozmarynu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować przez około 15 protokół. Kawałki rabarbaru rozpadną się.
Zdjąć z ognia. Odcedzić ciała stałe drobnym sitkiem siatkowym.
Dodaj sok z cytryny. Jeśli jest zbyt słodki dla smaku, dodaj trochę więcej soku z cytryny. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Dodaj wodę gazowaną do podania: aby służyć, wypełnij ćwiartkę do połowy szklanki cytryną, rabarbarem, syropem rozmarynowym, a resztę wodą gazowaną.