Roquefort, Polenta i Prosciutto łyżka chleba
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Roquefort, Polenta, i Prosciutto łyżka chleba spróbować. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 172 kalorie, 10g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Jeśli masz ser roquefort, białka, mleko i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Pieczone Medaliony Polenta Z Szynką, Łyżka Chleba, oraz Łyżka Chleba.
Instrukcje
Lekko posmarować 6 (8-uncjowe) suflety sprayem do gotowania; posypać równomiernie bułką tartą. Odstawić.
Połącz mleko i polentę w średnim rondlu, mieszając trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 4 minuty lub aż gruby.
Dodaj ser i prosciutto, mieszając, aż ser się rozpuści.
Białka ubijać mikserem z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty (nie przegryzać). Delikatnie wymieszaj jedną czwartą białek do mieszaniny polenta; delikatnie złóż pozostałe białka. Delikatnie łyżka mieszanki do przygotowanych potraw; ułóż naczynia na blasze do pieczenia.
Łyżka pieczywa umieścić w piekarniku. Natychmiast obniżyć temperaturę piekarnika do 35
Piec w 350 przez 25 minut lub aż łyżka pieczywa są ustawione.