Rollupy Szparagowe
Rollupy szparagów mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 13g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.04 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką paprykę, ser, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Szparagi Z Serem Pleśniowym Rollups, Rollupy szparagowe Z Redukcją balsamiczną, oraz Roladki Do Ciasta Pie.
Instrukcje
Zrywaj twarde końce szparagów i w razie potrzeby usuń łuski z łodyg obieraczką do warzyw. Ułóż szparagi w koszyku na parze nad wrzącą wodą. Przykryć i pary 4 do 6 minut lub do chrupkiego przetargu.
Wyjąć z parownika i ostudzić na ręcznikach papierowych.
Serek śmietankowy wymieszać i 3 składniki.
Każdy kawałek chleba zwijamy wałkiem do ciasta, aby spłaszczyć.
Rozprowadzić 1 stronę każdego plastra z 2 łyżkami śmietany serowej; na wierzchu po 1 plaster szynki.
Na 1 końcu każdej kromki chleba ułożyć 2 szparagi, końcówki skierowane w przeciwległe strony, zwinąć i ułożyć, szew w dół, na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Posmarować masłem, posypać papryką.
Piec w temperaturze 400 przez 12 minut lub do złotego koloru.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: zamrozić niezapakowane rollupy do 1 miesiąca w szczelnym pojemniku. Rozmrozić w lodówce i piec zgodnie z zaleceniami.