Chleb Miodowy Graham

Chleb Miodowy Graham
Jeśli 30 centów za porcję spada w budżecie, chleb Honey Graham może być wybitny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka aktywnych drożdży, mąki chlebowej, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chlebek Bananowy Honey Graham & Pecan, Honey Graham Muesli, oraz Muffiny Honey Graham.

Instrukcje

1
Połączyć drożdże, 1/2 szklanki ciepłej wody i cukru w szklance 2-cup miarki; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
2
Ubij mieszaninę drożdży, 1 1/2 szklanki mąki pełnoziarnistej i następne 4 składniki na średniej prędkości za pomocą miksera elektrycznego do wymieszania. Wymieszać w pozostałej 1 1/2 szklanki mąki pszennej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka PszennaMąka Pszenna
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Dodać mąkę chlebową, 1 szklankę na raz, ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
4
Odstawić na 15 minut.
5
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść od 5 do 10 minut, aż będzie gładkie i elastyczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Umieścić w dobrze nasmarowanej misce, obracając się do góry tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem. Ciasto rozwałkować i podzielić na 2 równe porcje. Uformuj każdą porcję w bochenek; umieść bochenki w 2 natłuszczonych bochenkach o wymiarach 9 x 5 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
8
Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, wolne od przeciągów, 30 do 45 minut lub do podwojenia luzem.
9
Piec w temperaturze 375 przez 20 minut; przykryć luźno folią aluminiową i piec jeszcze 15 minut lub do momentu, gdy bochenki zabrzmią puste po naciśnięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć z patelni i schłodzić na stojakach z drutu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn