Rollitos de Pollo en Salsa de Guajillo (Roladki z kurczaka w sosie pieprzowym Guajillo)

Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Rollitos de Pollo en Salsa de Guajillo (Roladki z kurczaka w sosie pieprzowym Guajillo) może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 41g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.75 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka grzybów, oregano, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Spróbuj Guajillo przyprawiona wieprzowina i ziemniaki (Puerco Y Papas Al Guajillo), Rozdrobniona wołowina w sosie Guajillo (Carne Deshebradan en Salsa Roja ), oraz Salsa Guajillo i Tomatillo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ćwiartkę cebuli i ząbek czosnku ułożyć na małej patelni i wstawić do piekarnika do pieczenia, gdy piekarnik osiągnie temperaturę.
W międzyczasie podgrzać 2 łyżeczki oleju roślinnego na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z mielonym czosnkiem i gotować przez około minutę, aż zbrązowieje i pachnące.
Wlać grzyby i gotować przez minutę lub dwie, aż smak czosnkowy wlewa grzyby, i nie są już rozmoczone. Wymieszaj kolendrę, a następnie usuń z ognia.
Przygotuj bułki, układając każdą pierś z kurczaka na powierzchni roboczej. Łyżkę nadzienia grzybowego na środek piersi kurczaka, następnie przykryć szynką.
Zwiń do mocnego cylindra i zabezpiecz wykałaczkami.
Podgrzać 2 łyżeczki oleju roślinnego na patelni na średnim ogniu.
Dodać roladki z kurczaka; sear aż złoty kolor ze wszystkich stron, o 5 protokół.
Umieść w nagrzanym piekarniku i gotuj, aż osiągną wewnętrzną temperaturę 160 stopni F (70 stopni C), 15 do 20 minut.
Podczas pieczenia kurczaka, doprowadzić wodę do wrzenia, i blanszować guajillo chiles aż zmiękną, o 30 sekund.
Umieść chiles w blenderze, wraz z pomidorami, prażona cebula, i prażony czosnek; puree do gładkiej, używając wody w razie potrzeby, aby gładki SOS.
Podgrzać 2 łyżeczki oleju roślinnego na patelni na średnim ogniu.
Wlać przecierany sos i doprowadzić do wrzenia.
Wlać sok pomarańczowy, doprawić oregano i solą do smaku. Wróć do wrzenia, następnie zmniejsz ogień do średniego i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Aby służyć, Usuń wykałaczki z roladek z kurczaka i pokrój każdą na 3 lub 4 plastry. Ułóż na talerzach obiadowych i kąpaj się sosem.