Roll - Upy Z Owocami Truskawkowymi
Roll - upy z owocami truskawkowymi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 94 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 208 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz zamrożone truskawki, olej kokosowy, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 94 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Roll Upy Z Owocami Truskawkowymi (Opcje Bezglutenowe + Bez Cukru), Zamrażarka Lasagna Roll Ups, oraz Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz posiekane suszone owoce z 12 uncji soku jabłkowego, cukru i syropu kukurydzianego w średnim garnku. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować, aż owoce stają się miękkie i mieszanina stała się bardzo sucha i gęsta.
Tymczasem w misce robota kuchennego pulsuj liofilizowane truskawki, aż zostaną zredukowane do proszku. Gdy owoce zakończą gotowanie, dodaj mieszaninę do proszku truskawkowego w misce robota kuchennego. Pulsuj do chunky.
Dodaj pozostały sok jabłkowy, sok z cytryny, olej kokosowy, wodę z kwiatu róży i barwnik spożywczy, jeśli używasz. Przetwarza w sposób ciągły, aż mieszanina stanie się dość gładka i nie pozostaną żadne duże kawałki.
Dla najbardziej autentycznych owoców
Roll-upy, przepuścić tę mieszankę owoców przez młyn żywności lub sito i wyrzucić wszelkie ciała stałe, które nie przechodzą przez (około 3 uncji). Potrzeba trochę smaru na łokcie, ale zostaniesz nagrodzony szalenie gładkimi rollupami.
Roll-up: Rozgrzej piekarnik do 66° lub tak nisko, jak piekarnik pójdzie. Patelnie dwuwarstwowe z matami silikonowymi (czytałem, że folia działa również w mikrofalówce, ale sam tego nie testowałem).
Wlać połowę mieszaniny do każdego i rozprowadzić na równą, cienką warstwę za pomocą przesuniętej szpatułki.
Suszyć roll-up w piekarniku przez 6 do 10 godzin. Wiem, że to duże okno, ale wszystkie piece różnią się szalenie tym, jak niska temperatura może osiągnąć. Czas potrzebny będzie zależeć od najniższej temperatury piekarnika i preferencji zwijania. W każdym razie, chcesz wysuszyć puree owocowe, aż będzie idealnie suchy w dotyku i nie będzie w ogóle miękki po naciśnięciu. Powinieneś być w stanie oderwać róg i delikatnie szarpać bez rozdarcia roll-up.
Roll-Up: gdy puree owocowe odpowiednio wyschnie, wyjąć z piekarnika i schłodzić do temperatury pokojowej. Użyj noża, aby poluzować arkusze owoców z krawędzi patelni. Dociśnij arkusz pergaminu lub papieru woskowego do powierzchni owoców i odwróć na deskę do krojenia. Odklej folię lub silikon od spodu.
Jeśli chcesz tworzyć kształty do "wyciągania", użyj końcówki noża, aby delikatnie podzielić każdy arkusz na 8 kwadratowych części (zapobiegnie to tłoczeniu kształtów, które przypadkowo zostaną przecięte na pół podczas dzielenia roll-upów). Następnie użyj foremki do ciastek, aby stemplować różne kształty, ale nie usuwaj ich.
Następnie, niezależnie od tego, czy robisz szuflady, czy nie, Umieść świeży arkusz folii na odsłoniętych owocach. Użyj końcówki noża szefa kuchni, aby przeciąć plastikową folię, owoce i pergamin, dzieląc każdy arkusz owoców na 8 kwadratów. Dla owoców przy stopie, po prostu wyciąć każdy duży arkusz na 8 długich pasków. Tak czy inaczej, zwiń je i przechowuj w hermetycznym pojemniku przez około tydzień w temperaturze pokojowej.