Roladki Z Indyka Panierowane
Panierowane bułeczki z indyka wymagają około 30 minut od początku do końca. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 20% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 38g białka, oraz 9g tłuszczu. Przepis ten służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz kotlety z piersi indyka, musztardę dijon, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Z łyżką wynik 68% to danie jest dobre. Podobne przepisy obejmują Panierowane Plastry Indyka, Piersi Z Indyka Panierowane, oraz Panierowane Kanapki Z Indykiem.
Instrukcje
Spłaszcz kotlety z indyka do 1/8 cala. grubość. Na wierzchu każdy z plasterkiem szynki i sera; posmarować musztardą.
Zwinąć mocno i zabezpieczyć wykałaczkami.
W płytkiej misce połączyć bułkę tartą, sól, pieprz i paprykę.
Pędzelkiem z indyka posmarować majonezem, następnie posmarować mieszanką okruchów.
Miejsce w 11. x 7 po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec bez przykrycia, w temperaturze 425° przez 20-25 minut lub aż soki mięsne będą czyste.