Roladki Wędzone-Gouda
Roladki wędzone-Gouda wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka chleba, soli, sera gouda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wędzone Goudan Enchiladas, Dip Do Piwa Gouda Wędzony, oraz Mac-N-Gouda wędzona z kalafiorem.
Instrukcje
Rozpuścić drożdże i cukier w ciepłej wodzie w dużej misce; odstawić 5 minut.
Mleko i margarynę połączyć w małym rondlu na małym ogniu; podgrzewać, aż margaryna się rozpuści (nie gotować).
Zdjąć z ognia; wymieszać z musztardą. Lekko chłodna mieszanka mleczna. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Połącz mieszaninę drożdży, mieszaninę mleka, mąkę, sól i pieprz w robocie kuchennym; proces 1 minutę. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść 3 lub 4 razy.
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 45 minut lub do podwojenia luzem. Punch ciasto w dół; przykryć i odstawić na 5 minut.
Posypać serem; lekko ugniatać.
Ciasto podzielić na 12 równych porcji. Pracując z 1 porcją na raz (przykryj pozostałe ciasto, aby nie wyschło), uformuj każdą porcję w 10-calową linę; zwiąż luźno w prosty węzeł.
Umieścić węzły na blachach do pieczenia pokrytych sprayem do gotowania. Przykryć i odstawić 30 minut lub do podwojenia luzem.
Połączyć 1 łyżkę wody i białka jajka; umyć ciasto.
Piec w 375 przez 15 minut lub do złotego koloru.