Roladki Czekoladowe
Bułeczki czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, ciasto na chleb śniadaniowy, mocno brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chocolate Chocolate Chip Cherry Sweet Rolls, Roladki Czekoladowo-Orzechowe, oraz Borówkowe Roladki Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciasto chlebowe obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść 3 lub 4 razy.
Zwiń w prostokąt o wymiarach 20 x 14 cali.
Posmaruj zmiękczonym masłem, pozostawiając 1-calową granicę ze wszystkich stron.
Wymieszać cukier granulowany i kolejne 2 składniki.
Mieszankę cukrową posypać masłem.
Czekoladę posypać cukrem.
Ciasto rozwałkować szczelnie, zaczynając od 1 długiego boku; pokroić na 16 plastrów za pomocą ząbkowanego noża.
Umieść rolki, przyciąć boki w dół, w lekko nasmarowanej patelni 13 x 9 cali.
Przykryć i odstawić 1 godzinę.
Odkryć rolki, i piec 25 do 30 minut lub do złotego koloru. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut.
Bułki skropić waniliowo-pomarańczową glazurą i podawać natychmiast.
Aby do przodu: przygotować przepis przez pokrywę kroku i schłodzić 8 do 24 godzin.
Odstawić 1 godzinę i 30 minut. Postępuj zgodnie z zaleceniami w kroku