Roladki cielęce: Involtini di Vitello

Roladki cielęce: Involtini di Vitello
Roladki cielęce: Involtini di Vitello może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Przepis ten służy 4. Jedna porcja zawiera 1782 kalorie, 118g białka, oraz 122g tłuszczu. Na 13,49 zł / porcja, ten przepis okładki 56% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz pod ręką bułkę tartą, masło, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, można śledzić to danie główne z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Bułeczki cielęce z cytryną i grzybami: Involtini di Vitello al Limone, Roladki cielęce (involtini) i Caponata, oraz Roladki cielęce w sosie pomidorowym - - - Braciole di Vitello.

Instrukcje

1
W małym rondlu doprowadzić bescimellę do delikatnego wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać 2 sery i mieszać drewnianą łyżką, aż ser się rozpuści i mieszanina będzie jednorodna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Dodaj żółtko, zastrzegając biały, 2 łyżki bułki tartej i wymieszaj, aby połączyć, upewniając się, że jajko nie osiada na dnie patelni i gotuj. Doprawić do smaku pieprzem i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Ułóż kotlety cielęce płasko na czystej powierzchni roboczej, tak aby jeden z krótkich boków był zwrócony do Ciebie, tzn. kotlety cielęce powinny rozciągać się daleko od ciebie. Doprawić obie strony solą i pieprzem. Podzielić mieszankę besciamella równo między kotlety cielęce, rozprowadzając ją po środku mięsa, tak aby pozostawić granicę mięsa ze wszystkich stron. Zaczynając od strony najbliżej Ciebie, ostrożnie zwijaj plastry cielęciny w małe bułeczki, tak jak toczyłbyś burrito, uważając, aby nie pozwolić, aby bescimella wysunęła się z boków. Zabezpiecz wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
5
Umieść białko jajka i 1/2 szklanki bułki tartej w oddzielnych płytkich miseczkach. Zagnieść cielęcinę najpierw przez białko jajka, a następnie bułkę tartą. Wytrząśnij nadmiar bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Umieść 12-calowy rondel na średnim ogniu i dodaj 1 łyżkę masła i 5 łyżek oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Rozgrzać olej, aż będzie gorący, ale nie będzie palił.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
8
Dodaj bułki cielęce i gotuj do złotego koloru ze wszystkich stron, obracając ostrożnie szczypcami kuchennymi, łącznie około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
9
Bułeczki cielęce wyjąć na półmisek i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
10
Dodaj 1/2 szklanki czerwonego wina 2 łyżki masła do patelni. Gotować, aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Dodać posiekaną natkę pietruszki i 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
12
Na roladkach cielęcych skropić sosem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
13
W małym rondlu doprowadzić bescimellę do delikatnego wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
14
Dodać 2 sery i mieszać drewnianą łyżką, aż ser się rozpuści i mieszanina będzie jednorodna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
15
Dodaj żółtko, zastrzegając biały, 2 łyżki bułki tartej i wymieszaj, aby połączyć, upewniając się, że jajko nie osiada na dnie patelni i gotuj. Doprawić do smaku pieprzem i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
16
Ułóż kotlety cielęce płasko na czystej powierzchni roboczej, tak aby jeden z krótkich boków był zwrócony do Ciebie, tzn. kotlety cielęce powinny rozciągać się daleko od ciebie. Doprawić obie strony solą i pieprzem. Podzielić mieszankę besciamella równo między kotlety cielęce, rozprowadzając ją po środku mięsa, tak aby pozostawić granicę mięsa ze wszystkich stron. Zaczynając od strony najbliżej Ciebie, ostrożnie zwijaj plastry cielęciny w małe bułeczki, tak jak toczyłbyś burrito, uważając, aby nie pozwolić, aby bescimella wysunęła się z boków. Zabezpiecz wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
17
Umieść białko jajka i 1/2 szklanki bułki tartej w oddzielnych płytkich miseczkach. Zagnieść cielęcinę najpierw przez białko jajka, a następnie bułkę tartą. Wytrząśnij nadmiar bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
18
Umieść 12-calowy rondel na średnim ogniu i dodaj 1 łyżkę masła i 5 łyżek oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
19
Rozgrzać olej, aż będzie gorący, ale nie będzie palił.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
20
Dodaj bułki cielęce i gotuj do złotego koloru ze wszystkich stron, obracając ostrożnie szczypcami kuchennymi, łącznie około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
21
Bułeczki cielęce wyjąć na półmisek i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
22
Dodaj 1/2 szklanki czerwonego wina 2 łyżki masła do patelni. Gotować, aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
23
Dodać posiekaną natkę pietruszki i 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
24
Na roladkach cielęcych skropić sosem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
25
W średnim rondlu rozgrzać masło do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
26
Dodać mąkę i mieszać do uzyskania gładkości. Na średnim ogniu gotować do jasnobrązowego koloru, około 6 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
27
W międzyczasie podgrzej mleko w oddzielnej patelni, aż prawie się zagotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
28
Dodaj mleko do mieszanki masła 1 szklanka na raz, ubijając w sposób ciągły, aż będzie bardzo gładka i doprowadzić do wrzenia. Gotować 10 minut i wyjąć z ognia. Doprawić solą i gałką muszkatołową i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
29
W średnim rondlu rozgrzać masło do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
30
Dodać mąkę i mieszać do uzyskania gładkości. Na średnim ogniu gotować do jasnobrązowego koloru, około 6 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
31
W międzyczasie podgrzej mleko w oddzielnej patelni, aż prawie się zagotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
32
Dodaj mleko do mieszanki masła 1 szklanka na raz, ubijając w sposób ciągły, aż będzie bardzo gładka i doprowadzić do wrzenia. Gotować 10 minut i wyjąć z ognia. Doprawić solą i gałką muszkatołową i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn