Roladki Cheddar
Bułki z cheddarem mogą być tylko chlebem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Mieszanka cukru, masła, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Roladki Z Szynką Cheddar, Roladki Ziemniaczane Cheddar, oraz Twisted Cheddar Rolls.
Instrukcje
Rozgrzać masło na patelni na średnim ogniu; wymieszać cebulę, i gotować, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Wlać wodę i sos pomidorowy, wymieszać do połączenia i doprowadzić mieszaninę do letniej temperatury, około 110 stopni F / 45 stopni C).
Połącz 1 szklankę mąki, cukru, soli i drożdży w misce roboczej miksera stojącego i wlej mieszaninę sosu pomidorowego do miski.
Wymieszać na niskim przez 2 minuty, aby luźne gąbczaste ciasto, a następnie ubić w 1 jajko i 1 więcej szklanki mąki. Beat przez 2 minuty na dużej prędkości do opracowania glutenu, i mieszać w pozostałych 2 szklanki mąki.
Pozwól maszynie ugniatać ciasto z dużą prędkością, aż będzie gładkie i elastyczne (lub zagniataj ręcznie przez około 10 minut).
Lekko spryskaj lub wytrzyj wierzch ciasta olejem roślinnym, przykryj miskę miksera ściereczką i pozostaw ciasto do podwojenia, około 2 godzin.
Rozwałkować ciasto, pokroić na pół i umieścić jedną połowę na mąki powierzchni roboczej. Drugi kawałek ciasta przykryć ściereczką, aby zapobiec wyschnięciu.
Rozwałkuj pierwszy kawałek ciasta na prostokąt o wymiarach około 9x12 cali i pokrój prostokąt na 12 kwadratów o wymiarach około 3 cali z boku.
Nasmaruj blachę do pieczenia lub linię papierem do pieczenia.
Umieść około 2 łyżeczki rozdrobnionego sera Cheddar na środku każdego kwadratu i złóż kwadraty w trójkąty, zamykając nadzienie. Uszczypnij krawędzie szczelnie zamknięte i umieść wypełnione rolki na przygotowanej blasze do pieczenia, podczas gdy wypełnisz resztę. Powtórz z drugim kawałkiem ciasta, aby zrobić około 24 rolek. Przykryć rolki ściereczką i odstawić do podwojenia, około 1 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Ubić 1 jajko w misce z 1 łyżeczką wody i odstawić.
Posmaruj każdą roladę umyciem jajecznym i piecz w nagrzanym piekarniku, aż blaty będą rumiane i ser się roztopi, około 15 minut.