Roladki Brzoskwiniowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj bułek brzoskwiniowych. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 526 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, cukier granulowany, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 29 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Brzoskwiniowo-y idealne bułeczki karmelowe, Grill-Brzoskwiniowe Bułeczki Letnie, oraz Sajgonki jabłkowo-brzoskwiniowe z syropem owocowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać brzoskwinie, sok z cytryny i cynamon; przykryć i odstawić.
Wymieszać mąkę, sól i proszek do pieczenia w dużej misce; pokroić w masło i skrócić blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie krucha. Stopniowo dodawać mleko, mieszając tylko do zwilżenia. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i lekko zagnieść 3 lub 4 razy.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 13 x 10 cali; rozprowadź mieszankę brzoskwini równomiernie na cieście do odległości 1 cala od krawędzi.
Zwinąć ciasto, Moda jellyroll, zaczynając od długiego boku; szczypta kończy się uszczelnieniem.
Rolki umieścić na nasmarowanej patelni 13 x 9 cali.
Połączyć cukry i wodę w średnim rondlu. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 5 minut lub do rozpuszczenia cukrów.
Wlać gorącą mieszankę cukru na rolki.
Piec, Odkryte, w 375 przez 40 minut lub do lekko rumiane.
Bułki i syrop podawać na ciepło z lodami waniliowymi.
Wskazówka: aby łatwo pokroić rolkę ciasta, umieść długi kawałek nici dentystycznej lub sznurka pod ciastem 1 1/2 cala od końca rolki. Poprzeczne końce nici dentystycznej nad górną częścią rolki; powoli pociągnij końce, aby przeciąć ciasto.