Plamiak Ze Świeżymi Letnimi Warzywami

Plamiak Ze Świeżymi Letnimi Warzywami
Plamiak ze świeżymi letnimi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 18,37 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 1475 kalorii, 142g białka, oraz 26g tłuszczu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać płatki pieprzu, czosnek w proszku, Wino, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wino można śledzić to danie główne z Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Plamiak Ze Świeżymi Letnimi Warzywami, Świeży papier ryżowy (wiosna/lato) rolki w / Zioła i warzywa w, oraz Nowy nordycki plamiak na rozdrobnionych warzywach z migdałową GREMOLATĄ.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Na patelni rozgrzać olej i dodać ziemniaki, cebulę, płatki czerwonej papryki, tymianek, czosnek w proszku i sól.Na umiarkowanym ogniu, przykryć i gotować przez 15 minut, mieszając frequently.In a 9 " patelnia do pieczenia dodać plasterki cytryny, umieścić ryby na cytryny i top z cukinią, żółty pieprz i tomatoes.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Papryka żółtaPapryka żółta
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Wlać wino na ryby i warzywa.Top z mieszaniny ziemniaków i udekorować parmsean.Przykryć i piec w piekarniku 375 stopni przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na plamiaka. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia71
Magazyn