Rolada z indyka jabłkowo-żurawinowego

Rolada z indyka jabłkowo-żurawinowego
Rolada z indyka jabłkowo-żurawinowego może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,91 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Mieszanka soli, cebula, rozmaryn, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rolada z indyka z farszem żurawinowo-morelowym, Rolada z indyka w sosie jabłkowo-jabłkowym, oraz Rolada bezowa żurawinowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 7 minut lub aż boczek zaczyna brązowieć, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać cebulę, posiekany rozmaryn, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; gotować przez 8 minut lub aż cebula zacznie brązowieć, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać 1 szklankę bulionu, jabłka i żurawinę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż płyn odparuje i jabłka są prawie miękkie (około 15 minut), mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
RozmarynRozmaryn
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
PieprzPieprz
BoczekBoczek
BulionBulion
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić. Odstawić 1 szklankę mieszanki jabłkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
4
Polędwiczki z indyka pokroić wzdłuż, przecinając, ale nie przez drugą stronę. Połówki otwarte, układanie polędwic płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki Z IndykaPolędwiczki Z Indyka
5
Umieść każdą polędwicę między arkuszami 2 folii o dużej wytrzymałości; Funt do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub małej ciężkiej patelni. Wyrzucić folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
PatelniaPatelnia
6
Pozostałe 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu posypać równomiernie po obu stronach polędwiczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
SólSól
7
Rozprowadź 1/3 szklanki mieszanki jabłek na każdej polędwicy; zwiń galaretkę, zaczynając od długich boków. Zabezpieczyć w odstępach 2-calowych sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
8
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
9
Dodać polędwiczki; gotować 6 protokół, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
10
Dodać pozostałe 1/2 szklanki bulionu i gałązki rozmarynu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i piec w temperaturze 325 przez 25 minut lub aż termometr włożony w najgrubszą porcję zarejestruje 16
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
11
Usuń polędwiczki z patelni; odstawić 10 minut. Pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Odcedzić płyn do gotowania przez sito o drobnej siatce nad miską; wyrzucić ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
13
Połączyć mąkę i 1/4 szklanki płynu do gotowania, mieszając trzepaczką, aż będzie gładka. Powrót mieszaniny mąki i pozostałą ciecz do gotowania na patelnię. Wymieszać 1 szklankę mieszanki jabłkowej; doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 1 minutę lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
14
Podawać z indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn