Rogalik z indyka z otwartą twarzą z ostrygami smażonymi na patelni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz japońską bułkę tartą, śmietanę do bicia, ozdoby: gałązki estragonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki z jajkiem sadzonym BLT, Stos Indyka Otwarty, oraz Kanapki Z Indykiem Z Otwartą Twarzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ostrygi osuszamy ręcznikami papierowymi; pogłębiamy w mące, wytrząsając nadmiar. Każdą ostrygę zanurzyć w jajku; obłożyć bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Ostrygi
Mąka Uniwersalna
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
2
Roztopić 2 łyżki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać ostrygi. Gotować 2 minuty z każdej strony lub do złotego; odcedzić na ręcznikach papierowych i ogrzać. (Nie wycierać patelni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostrygi
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
3
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła w tej samej patelni na średnim ogniu; dodać szalotki i grzyby. Gotować 4 do 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Szalotka
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj sherry, skrobanie żadnych brązowych bitów z dołu patelni; dusić 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać śmietanę; dusić 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
6
Dodać indyka i kolejne 3 składniki. Dusić 2 do 3 minut lub aż indyk jest ogrzewany przez i sos zgęstnieje. Łyżka wymieszać na tosty croissant połówki, a top z ostryg.