Risotto Z Kurkami
Przepis risotto Kurkowe jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sól, pieprz, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Risotto kurkowe i garnek do Risotto Lagostina, Risotto Z Pieczarkami Kurkowymi, oraz Risotto kurkowe z cukinią i smażoną Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu, stopić 2 łyżki masła. Gotować i mieszać czosnek i grzyby w roztopionym maśle przez trzy minuty, upewniając się, że brązowych grzybów mało. Odstawić.
W międzyczasie roztopić 2 łyżki masła w dużym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z ryżem i gotować przez 1 do 2 minut. Powoli dodaj bulion warzywny 1/2 szklanki na raz, często mieszając i pozwalając na wchłonięcie całej cieczy przed dodaniem więcej bulionu. Kontynuuj gotowanie, aż ryż będzie miękki do zęba. Wymieszać mieszaninę grzybów i podgrzać przez około 1 minutę. Wymieszać z serem, doprawić solą i pieprzem do smaku.