Risotto Z Kurkami

Risotto Z Kurkami
Przepis risotto Kurkowe jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sól, pieprz, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Risotto kurkowe i garnek do Risotto Lagostina, Risotto Z Pieczarkami Kurkowymi, oraz Risotto kurkowe z cukinią i smażoną Prosciutto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na średnim ogniu, stopić 2 łyżki masła. Gotować i mieszać czosnek i grzyby w roztopionym maśle przez trzy minuty, upewniając się, że brązowych grzybów mało. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W międzyczasie roztopić 2 łyżki masła w dużym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z ryżem i gotować przez 1 do 2 minut. Powoli dodaj bulion warzywny 1/2 szklanki na raz, często mieszając i pozwalając na wchłonięcie całej cieczy przed dodaniem więcej bulionu. Kontynuuj gotowanie, aż ryż będzie miękki do zęba. Wymieszać mieszaninę grzybów i podgrzać przez około 1 minutę. Wymieszać z serem, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn