Rigatoni z pikantną kiełbasą-sos pomidorowy, rukola i parmezan

Rigatoni z pikantną kiełbasą-sos pomidorowy, rukola i parmezan
Rigatoni z pikantną kiełbasą-sosem pomidorowym, rukolą i parmezanem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 832 kalorie, 34g białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.75 za porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, pomidory z puszki, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Rigatoni z pikantną kiełbasą-sosem pomidorowym i rukolą, Włoska kiełbasa Rigatoni z pikantnym sosem śmietanowym, oraz Kiełbasa z Rigatoni w sosie pomidorowym.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj cebulę; smażyć, aż półprzezroczyste, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodać czosnek; wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Dodać kiełbasę; gotować, aż rumiane, zrywając z tyłu łyżki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
5
Odcedzić kapiele z garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodać wino, pokrojone w kostkę pomidory z sokiem i pokruszone pomidory; zwiększyć ogień i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu 30 minut do mieszania smaków, mieszając od czasu do czasu. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić. Przechowywać w lodówce odkryte do ostygnięcia, a następnie przykryć i przechowywać schłodzone. Podgrzać na średnim ogniu przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone PomidoryPokruszone Pomidory
WinoWino
7
W międzyczasie gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż stanie się miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Drenaż.
9
Wymieszaj makaron, rukolę, Bazyl i oregano w sosie pomidorowym. Dusić, aż rukola zwiędnie, często mieszając, o 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sos PomidorowySos Pomidorowy
RukolaRukola
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
BazyliaBazylia
MakaronyMakarony
10
Przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn