Reubens Z Indyka

Reubens Z Indyka
Reubens z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz Delikatesy pierś z indyka, ketchup, kapustę kiszoną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 42%. Podobne przepisy to Reubens Z Indyka, Reubens Z Indyka, oraz Reubens Z Indyka.

Instrukcje

1
Połączyć majonez i ketchup w małej misce i ubijać, aż dobrze wymieszane. Każdą kromkę chleba posmarować równomiernie z jednej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Na powierzchnię roboczą ułożyć chleb z masłem i rozprowadzić mieszanką majonezu, następnie na wierzch ułożyć kiszoną kapustę. Na kiszonej kapuście ułożyć plastry indyka, następnie ułożyć ser na indyku. Wierzch z pozostałych kromek chleba, umieszczając masłem boki do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3
Ciepła duża patelnia na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Miejsce kanapki na patelni i grill, aż chleb jest brązowy i chrupiące, 5 do 8 protokół. Używając szpatułki, ostrożnie obrócić kanapki i nadal grillować, aż druga strona będzie brązowa i chrupiąca, kolejne 5 do 7 minut, naciskając raz lub dwa razy łopatką, aby spłaszczyć. Jeśli wszystkie kanapki nie zmieści się w patelni razem, grill dwa na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Gotowe kanapki umieścić na talerzu i namiocie z folią, aby utrzymać ciepło podczas gotowania pozostałych kanapek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn