Reuben Fritters

Reuben Fritters
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Reuben Fritters spróbować. Ten przepis służy 160 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Jeśli masz ocet ryżowy, bułkę tartą panko, chrzan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Reuben Fritters, placki z ciecierzycy, jak zrobić placki z ciecierzycy / chana vadas, oraz placki ze szpinakiem, jak zrobić placki ze szpinakiem | palak pakoras dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: termometr do głębokiego smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Umieść mostek w dużej patelni z przyprawą do trawienia i wystarczającą ilością wody, aby napełnić patelnię w połowie. Przykryć i gotować przez 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Ostudzić częściowo, a następnie schłodzić w lodówce do całkowitego ostygnięcia (przez co najmniej 3 godziny w sumie, jeśli wyciąć mostek na kawałki, lub na noc, jeśli chłodzenie w całości).
6
Mostek i puree pokroić w kostkę w robocie kuchennym, aż utworzy się pasta (niektóre kawałki są w porządku).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Dodać kapustę kiszoną, ser śmietankowy i ser szwajcarski i dobrze wymieszać. Uformuj mieszankę w małe kule wielkości piłek golfowych; odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
8
W dużym rondlu o ciężkim dnie wlać wystarczającą ilość oleju roślinnego, aby napełnić patelnię około jednej trzeciej drogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Podgrzewać na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia włożony do oleju osiągnie 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
10
W trzech oddzielnych pojemnikach umieścić mąkę, maślankę i Panko bułkę tartą zmieszaną ze świeżą natką pietruszki. Weź kulę i płaszcz w mące, pogłębiać w maślance, a następnie płaszcz w bułce tartej. Powtórz z pozostałymi kulami. Smażyć partiami-upewniając się, że wszystkie placki są zanurzone - do złotego koloru, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
11
Placki podawać z pełnoziarnistym sosem miodowo-musztardowym chrzanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Musztarda MIODOWAMusztarda MIODOWA
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
12
W dużej misce wymieszać majonez, miód, musztardę Dijon, chrzan, musztardę pełnoziarnistą, ocet ryżowy, suchą musztardę i granulowany czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorczyca PełnoziarnistaGorczyca Pełnoziarnista
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 25 m.
Porcje160
Ocena Zdrowia3
Magazyn