Resztki Indyka Tetrazzini
Przepis na resztki Tetrazzini z indyka można zrobić w około 50 minut. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 25g białka, oraz 20g tłuszczu. Za $1.22 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. Jeśli masz pod ręką parmezan, spaghetti, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Wiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 711 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia doskonały wynik spoonacular 81%. Resztki Indyka Tetrazzini, Resztki Francuskiej Cebuli Piec Z Indyka / Resztki Dobrego Gotowania, oraz Proste resztki zupy z makaronem z indyka i 7 innych resztek zupy z indyka są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Gotuj spaghetti zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedź i umieść w natłuszczonym 11-calowym. x 7-w. naczynie do pieczenia. Na wierzch z indykiem; odłóż na bok.
Na dużej patelni podsmaż pieczarki i cebulę na maśle do miękkości.
Ubij zupę, mleko, przyprawę do drobiu i musztardę, aż się połączą. Dodaj ser cheddar; gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż ser się rozpuści.
Posyp mozzarellą i parmezanem (danie będzie pełne).
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do podgrzania.