Regios o Bollitos de Carne (Roladki wieprzowo-wołowe po Kolumbijsku)
Regios o Bollitos de Carne (kolumbijskie Roladki wieprzowo-wołowe) może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 12g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 80 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, wołowinę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wołowina w proszku po kolumbijsku (Carne en Polvo), Arepa con Carne Asada (Arepa z grillowaną wołowiną w stylu kolumbijskim), oraz Posta Negra (Kolumbijska Czarna Wołowina).
Instrukcje
Mięso doprawić kminkiem, solą i pieprzem.
Rozłóż cienką warstwę hogao na środku każdego kawałka wieprzowiny. Na wierzchu kawałek wołowiny.
Zwinąć mocno i związać sznurkiem kuchennym. Ustawić kosz na parowiec w średnim garnku wypełnionym bulionem wołowym. Ułóż bułki wołowe w parowarze. Wywar doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, przykryć i parować przez około 40 minutes.In mała miska połączyć składniki ciasta, z wyjątkiem oleju.
Mix well.In duża patelnia, rozgrzać olej roślinny do 375 stopni F. zanurzyć gotowane bułki wołowe w cieściei natychmiast umieścić w gorącym oleju.Gotować na złoty kolor i odcedzić luźne kawałki ciasta z oleju.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Ułożyć na dużym talerzu, doprawić solą i pieprzem.