Regios o Bollitos de Carne (Roladki wieprzowo-wołowe po Kolumbijsku)

Regios o Bollitos de Carne (Roladki wieprzowo-wołowe po Kolumbijsku)
Regios o Bollitos de Carne (kolumbijskie Roladki wieprzowo-wołowe) może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 12g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 80 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, wołowinę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wołowina w proszku po kolumbijsku (Carne en Polvo), Arepa con Carne Asada (Arepa z grillowaną wołowiną w stylu kolumbijskim), oraz Posta Negra (Kolumbijska Czarna Wołowina).

Instrukcje

1
Mięso doprawić kminkiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2
Rozłóż cienką warstwę hogao na środku każdego kawałka wieprzowiny. Na wierzchu kawałek wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Zwinąć mocno i związać sznurkiem kuchennym. Ustawić kosz na parowiec w średnim garnku wypełnionym bulionem wołowym. Ułóż bułki wołowe w parowarze. Wywar doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, przykryć i parować przez około 40 minutes.In mała miska połączyć składniki ciasta, z wyjątkiem oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Mix well.In duża patelnia, rozgrzać olej roślinny do 375 stopni F. zanurzyć gotowane bułki wołowe w cieściei natychmiast umieścić w gorącym oleju.Gotować na złoty kolor i odcedzić luźne kawałki ciasta z oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
6
Ułożyć na dużym talerzu, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn