Ravioli z szynką i serem mamy Mirabella

Ravioli z szynką i serem mamy Mirabella
Przepis Mama Mirabella szynka i ser Ravioli może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 36 minut. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 35g białka, oraz 22g tłuszczu. Na $2.59 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Udaj się do sklepu i odbierz Krajowy ser szwajcarski, szynkę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wonton wrappers można śledzić to danie główne z Mini placki z jabłkami w opakowaniu Wonton jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Mirabella, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać szynkę, ser, czosnek, pietruszka, sól, pieprz, jajka, i parmezan w średniej misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(Keebler)(Keebler)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Na suchej desce do krojenia umieść 1 owijkę wonton. Użyj 3/4 do 1 łyżeczki nadzienia i umyj brzegi opakowania mieszanką jajko / wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3
Umieść drugą owijkę wonton na górze i naciśnij krawędzie, aby uszczelnić, wypychając wszelkie pęcherzyki powietrza. Użyj noża ravioli do przycinania krawędzi lub pozostaw w kwadracie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
4
Doprowadzić duży garnek wody do delikatnego wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodaj sól, do smaku, po tym, jak zacznie się gotować. Delikatnie umieść ravioli w wodzie i wróć do delikatnego wrzenia, aż ravioli wzniesie się na górę, około 4 do 6 minut. Użyj pająka lub łyżki szczelinowej, aby usunąć ravioli z wody i podawać z ulubionym sosem lub podawać z masłem i tartym parmezanem. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
RavioliRavioli
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Casaloste Chianti Classico Riserva z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.
TrudnośćŚredni
Gotowe W36 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn