Ragout Wieprzowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Ragout wieprzowe spróbować. Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 41g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka schabu bez kości, pomidory w puszkach, kiełbasa z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Ragout z wieprzowiny i kopru włoskiego, Ragout z wieprzowiny i śliwek, oraz Ragout Wieprzowy Dijon są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Tłuszcz Trim z wieprzowiny; pokroić wieprzowinę w kostkę 1/4 cala.
Zdjąć osłonkę z kiełbasy. Gotować kiełbasę w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż rumiane; wymieszać do kruszonki.
Kiełbasę wyjąć z patelni łyżką szczelinową.
Dodaj cebulę na patelnię; saute 4 protokół lub aż lekko rumiane.
Dodać wieprzowinę i podsmażyć 5 minut.
Dodać kiełbasę, rozmaryn, sól i pieprz. Wymieszać w bulionie i winie, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 5 minut.
Dodać pomidory i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Podawać na makaronie i posypać serem.
Dekoruj gałązkami rozmarynu, w razie potrzeby.