Quiero Quesadillas

Quiero Quesadillas
Przepis Quiero Quesadillas jest gotowy w około 9 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 176 kalorii, 28g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Mieszanka pieczeń wieprzowa, cztery sery, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest niesamowite. Spróbuj BBQ Ham, Bacon and ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian Pizza Quesadillas), Quesadillas de Pollo (Chicken Quesadillas), oraz Pineapple Dak Bulgogi Quesadillas (Korean Spicy Pineapple BBQ Chicken Quesadillas) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać mięso, ser i cebulę, aż dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2
Łyżka równomiernie na tortille; złożyć tortille, aby zamknąć nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
3
Rozpyl patelnię lub dużą patelnię z natryskiem do gotowania. Gotować quesadillas 2 protokół z każdej strony lub do chrupiące i lekko rumiane z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podawać z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
TrudnośćŁatwy
Gotowe W9 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia35
Magazyn