Quesadilla z kozim serem, szparagami, grzybami i pieczoną salsą Tomatillo

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj quesadilli z kozim serem, szparagami, grzybami i pieczonym Tomatillo Salsan. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 17g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, Tomatillo, chardonnay i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron z kozim serem, kurczakiem, szparagami i pieczarkami, Zapiekane naleśniki ze szparagami, porami, pieczarkami i kozim serem, oraz 10 Top Tomatillo s i pieczona Tomatillo i zielona oliwkowa Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i dodać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Saute szparagi, grzyby i cebula, o 4 protokół.
Dodać wino, sól i pieprz. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, o 5 protokół.
Owinąć pomidory i chiles w folii aluminiowej i umieścić na otwartym ogniu na około 5 minut z każdej strony.
Przełożyć do blendera z ząbkiem czosnku i 1/3 szklanki wody. Zmiksować na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem.
Owiń tortille w czystą, wilgotną ściereczkę i umieść w kuchence mikrofalowej na 2 minuty.
Każdą tortillę napełnij odrobiną sera jack i około 1 łyżką szparagów. Złożyć na pół jak taco.
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu i dodać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek. Na patelni smażyć złożone quesadillas partiami, aż będą złociste i chrupiące, po około 3 minutach z każdej strony. Odstawić na papierowe ręczniki, aby osuszyć olej.
Podawać każdą quesadillę z kozim serem pokruszonym na wierzchu i udekorować świeżą kolendrą.