Quebecois Maple Cream Pie
Quebecois Maple Cream Pie może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1379 kalorii, 17g białka, oraz 86 g tłuszczu każdy. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz jajko, ekstrakt z wanilii, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Na dużej, płytkiej patelni do pieczenia wyłożonej folią w przypadku zagotowania umieścić ciasto na talerzu.
Doprowadzić syrop klonowy do wrzenia w ciężkim rondlu na średnim ogniu i gotować przez 5 do 7 minut, aby zmniejszyć syrop o około jedną czwartą. Wymieszać śmietanę, doprowadzić mieszaninę do gotowanego na wolnym ogniu, a następnie zdjąć z ognia.
Żółtka i jajko ubić razem w dużej misce. Bardzo stopniowo dodawać mieszaninę śmietany do jaj, około 1/4 szklanki na raz, stale ubijając. Wymieszać z solą, ekstraktem z wanilii i octem.
Wlać ciasto do przygotowanej skorupy ciasta.
Piec, aż ciasto jest głównie zestaw, ale jiggles lekko po przeniesieniu, o 1 godzinę.