Pęczki Szparagów
Szparagi wiązki może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.23 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odebrać masło, pieprz, styl Panko bułka tarta, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pęczki Szparagów, Pęczki Szparagów, oraz Pęczki Szparagów.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. w małej misce, wymieszać bułkę tartą, sól i pieprz.
Dodać natkę pietruszki, skórkę cytryny i ser; dobrze wymieszać.
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać 4 szklanki wody i 1 łyżeczkę soli do wrzenia.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu około 4 minut lub do chrupkiego przetargu; odcedzić.
Masło płytkie naczynie do pieczenia. Ostudzone szparagi wymieszać z 2 łyżkami oliwy z oliwek, posypać solą i pieprzem. Szparagi podzielić na 4 równe wiązki. Na powierzchni roboczej ułóż 2 plastry prosciutto, aby lekko na siebie nakładały się. Dodać 1 szparagi i zwinąć ostrożnie w prosciutto.
Umieścić w naczyniu do pieczenia. Powtórzyć z pozostałą prosciutto i szparagami. Lekko spłaszczyć wierzchołki wiązek; posypać polewą.
Piec około 10 minut lub aż dokładnie ogrzane i chrupiące.