Półmisek Sera
Półmisek sera wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 404 kalorie, 19g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz imbir, ocet winny, blok epoisse i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć śliwki można śledzić to danie główne z Kostka brukowa ze śliwkami i rabarbarem jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Półmisek Sera, Półmisek Sera, oraz Talerz Owoców i serów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż sery i owoce na półmisku.
W średnio rozgrzanym rondlu dodaj masło, cebulę i imbir. Gotować, aż cebula zmięknie, o 5 do10 protokół. Gdy cebula lekko zmieni kolor i zmięknie dodać gruszkę, śliwki i cukier.
Zrób zamieszanie. Wyłączyć ciepła w dół trochę i dodać białe wino, sos Worcestershire, i octu winnego. Dobrze wymieszać i odstawić na około 20 minut. Gdy pojawi się konsystencja dżemu, zdejmij z ognia i pozostaw do ostygnięcia.
Podawać z półmiskiem serów.