Półmisek Południowy Antypasto

Półmisek Południowy Antypasto
Południowy talerz Antipasto może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.75 za porcję. Jedna porcja zawiera 838 kalorii, 46g białka, oraz 62 g tłuszczu. Jeśli masz Genua salami, Pepper jack ser, ser provolone, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów Południowej żywności. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Talerz Antipasto, Talerz Antipasto, oraz Talerz Antipasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średniej-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Kromki chleba posmarować oliwą z oliwek, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ChlebChleb
3
Miejsce na grilla i gotować, aż tosty i ma znaki grill. Rezerwa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Korzystając z dużego talerza, ułóż wszystkie składniki antipasto i podawaj razem z chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Gunderloch Estate Riesling Dry. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Gunderloch Estate Riesling Dry
Gunderloch Estate Riesling Dry
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn