Pyszny Chleb Spaghetti
Pyszny chleb Spaghetti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 22g białka, oraz 21 g tłuszczu. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sos spaghetti, mieloną wołowinę, ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Spaghetti z anchois i bułką tartą (Spaghetti con Acciughe e Mollica), Zdrowe i pyszne: spaghetti Squash z ricottą, szałwią i orzeszkami piniowymi, oraz Pyszny Chleb Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Mieloną wołowinę przełożyć do miski.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować spaghetti we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale twarde do ukąszenia, o 12 protokół.
Przełożyć spaghetti do miski z mieloną wołowiną i wymieszać w sosie spaghetti z parmezanem.
Rozwiń ciasto na pizzę na blasze do pieczenia. Zaczynając od długiej krawędzi, Wytnij 2 zewnętrzne trzecie skorupy na 1-calowe poziome paski, pozostawiając środkową trzecią nieobciętą. Łyżka mieszanki spaghetti na środku trzeciej od góry do dołu.
Rozłóż ser mozzarella na mieszaninie spaghetti.
Oplataj paski ciasta nad nadzieniem, przeciągając pasek ciasta przez nadzienie i przeciągając kolejny pasek z przeciwnej strony nad pierwszym paskiem. Uszczypnij paski razem i kontynuuj warkocz, aż nadzienie zostanie pokryte plecionym ciastem.
Czosnek wymieszać z oliwą z oliwek w małej misce.
Wymieszać oliwę z oliwek na wierzchu chleba.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie będzie gorące, a skorupa będzie złotobrązowa, 25 do 30 minut.
Podawać pokrojone w plasterki.