Pyszny chleb Spaghetti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 22g białka, oraz 21 g tłuszczu. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sos spaghetti, mieloną wołowinę, ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Spaghetti z anchois i bułką tartą (Spaghetti con Acciughe e Mollica), Zdrowe i pyszne: spaghetti Squash z ricottą, szałwią i orzeszkami piniowymi, oraz Pyszny Chleb Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Mieloną wołowinę przełożyć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
4
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować spaghetti we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale twarde do ukąszenia, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Drenaż.
6
Przełożyć spaghetti do miski z mieloną wołowiną i wymieszać w sosie spaghetti z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Sos Do Makaronu
Mielona Wołowina
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Rozwiń ciasto na pizzę na blasze do pieczenia. Zaczynając od długiej krawędzi, Wytnij 2 zewnętrzne trzecie skorupy na 1-calowe poziome paski, pozostawiając środkową trzecią nieobciętą. Łyżka mieszanki spaghetti na środku trzeciej od góry do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Do Pizzy
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Oplataj paski ciasta nad nadzieniem, przeciągając pasek ciasta przez nadzienie i przeciągając kolejny pasek z przeciwnej strony nad pierwszym paskiem. Uszczypnij paski razem i kontynuuj warkocz, aż nadzienie zostanie pokryte plecionym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
10
Czosnek wymieszać z oliwą z oliwek w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Wymieszać oliwę z oliwek na wierzchu chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Chleb
12
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie będzie gorące, a skorupa będzie złotobrązowa, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego