Puszyste ciasto z masłem orzechowym wymaga z grubsza 5 godzin i 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 728 kalorii, 14g białka, oraz 54g tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 48 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać masło, półsłodkie chipsy czekoladowe, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest dobre. Podobne przepisy to Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Puszyste Naleśniki Z Masłem Orzechowym, oraz Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway.
Instrukcje
1
Aby skorupa: w ciężkim rondlu, na małym ogniu, roztopić masło i chipsy czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Masło
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia. Delikatnie wymieszaj płatki ryżowe, aż wszystkie kawałki zostaną całkowicie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zboża
Ryż
3
Naciśnij mieszaninę do dołu i do góry strony lekko nasmarowane 9 calowy pie patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
4
Odstawić na 30 minut.
5
Aby nadzienie: w dużej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie puszysty. Ubić w skondensowanym mleku i maśle orzechowym do serka śmietankowego, aż będzie gładka. Wymieszaj sok z cytryny i wanilię, a następnie złóż bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane Słodzone
Masło Orzechowe
Bita śmietana
Serek śmietankowy
Sok Z Cytryny
Wanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
7
Syrop polać wierzchem ciasta, delikatnie obracać łyżką. Przykryć i przechowywać w lodówce ciasto na 4 godziny lub do zestawu. Przechowywać w lodówce resztki.