Puree Ziemniaczane Olé
Puree ziemniaczane Olé może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 158 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 78 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz Cheddar french-smażone cebule, Stary el chiles, mleko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, oraz Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 218°. w rondlu 4-quart, podgrzać wodę, mleko i masło do wrzenia. Wymieszać w 2 woreczki ziemniaki; ubić widelcem, aż będzie gładka. Wymieszać w 3/4 szklanki cebuli.
Rozprowadzić mieszaninę w 2-ćwiartkowym naczyniu do pieczenia.
Salsę posmarować serem. Top z oliwkami i pozostałą cebulą.
Piec odkryte 3 do 5 minut lub aż cebula będzie złoty.
Podawać ze śmietaną i kolendrą.