Puree ziemniaczane Ellen Szaller

Puree ziemniaczane Ellen Szaller
Puree z ziemniaków Ellen Szaller może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, syrop kukurydziany, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki Ziemniaczane Puree, Placki Ziemniaczane Puree, oraz Placki Ziemniaczane Puree dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj mąkę, sól i proszek do pieczenia. Wymieszać z tłuczonymi ziemniakami i cebulą, aż do całkowitego połączenia. W osobnej misce ubijamy jajka z mlekiem i lekko mieszamy do mieszanki ziemniaczanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
ZiemniakZiemniak
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wymieszaj syrop kukurydziany i gałkę muszkatołową, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
3
Podgrzać dużą patelnię do średnio wysokiego ciepła. Płaszcz z skracania i łyżką mieszanki ziemniaków na patelni w 12 równych porcjach. Smażyć na brązowo z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podawać na gorąco.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn