Pumpkin Pot De Creme

Pumpkin Pot De Creme
Pumpkin Pot De Creme wymaga mniej więcej 9 godzin i 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 482 kalorie, 5G białka, oraz 39g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką cukier, mieloną gałkę muszkatołową, syrop klonowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, oraz Pumpkin Pot de Crème.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć ubijanie śmietany, 1/4 szklanki cukru, cynamon, imbir, gałka muszkatołowa, goździki, puree z dyni, i strąk fasoli waniliowej i nasiona w rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; wymieszać z rumem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
WaniliaWanilia
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
NasionaNasiona
CukierCukier
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć osłonę i odczekać 15 minut.
4
Ubić żółtka i 2 łyżki cukru. Wymieszać 2 łyżki mieszanki śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
KremKrem
CukierCukier
5
Wlać mieszaninę żółtka do rondla z mieszaniną śmietany, aby stworzyć krem; mieszać; gotować na wolnym ogniu 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
BudyńBudyń
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Ułóż 6 ramekinów w płytkim naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Do ramekinów wlać równomiernie krem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Wlać wrzącą wodę do naczynia do pieczenia w połowie drogi do boków ramekins. Luźno przykryć naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krem prawie ustawi się z dziesięciocentowym okręgiem jiggly płyn pozostającym w środku każdego ramekina, 25 do 40 minut. Pozostawić do siedzenia, luźno pokryte folią aluminiową, kolejne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Każdy ramekin przykryć folią; schłodzić w lodówce na noc. Top każdy krem z pekan i syrop klonowy służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
BudyńBudyń
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn