Pumpkin Pie Rugelach
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 170 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje 23 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz orzechy włoskie, cynamon, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dynia Imbir Rugelach, Masło dyniowe i karmelizowane figi Rugelach, oraz Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyrobić ciasto: w średniej misce wymieszać mąkę, cynamon, gałkę muszkatołową, goździki, imbir, ziele angielskie i sól; odstawić.
W misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek, śmietanę razem z masłem i twarogiem, aż będzie gładka.
Dodaj suche składniki i mieszaj, aż mieszanina utworzy Duże twarogi i utrzyma się razem po naciśnięciu między palcami. Wyjąć ciasto z miksera, podzielić na dwie części, owinąć każdy w folię i schłodzić przez 2 godziny.
Montaż: lekko mąkę czystą powierzchnię roboczą.
Rozwałkuj jeden kawałek ciasta na grubość 1/4 cala, około prostokąta 9 na 13 cali.
Ciasto posmarować 1/2 szklanki masła dyniowego, posypać 2 łyżkami orzechów włoskich.
Rozwałkuj ciasto, w stylu galaretki, na długą kłodę.
Pokroić dziennik na kawałki o szerokości 1 cala i przenieść kawałki na blachę do pieczenia. Powtórz z pozostałym ciastem. Przykryć każdą blachę lekko folią i schłodzić ciasteczka przez 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wierzch każdego ciastka umyć jajkiem i obficie posypać cukrem.
Piec na złoty i nadmuchany, o 25 protokół.
Pozostaw do ostygnięcia 5 minut, a następnie przenieś do stojaka z drutu, aby zakończyć chłodzenie.