Pulpety Z Indyka

Pulpety Z Indyka
Pulpety z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 16G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka złotych rodzynek, orzeszków piniowych, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pulpety Z Indyka, Pulpety z indyka z grilla, oraz Pulpety Z Indyka.

Instrukcje

1
Na rozgrzanej patelni dodać oliwę z oliwek i cebulę. Lekko gotować przez około 5 minut (chcemy, aby cebula zmiękła, a nie zabarwiona).
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Umieścić w misce i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Weź 2 szklanki łamanego chleba i umieść w misce z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Niech chleb moczyć przez 5 minut. Wycisnąć i odsączyć chleb, a następnie umieścić go w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
5
Dodać mięso z indyka, ubite jajka, posiekaną natkę pietruszki, sól, czarny pieprz, złote rodzynki i prażone orzeszki piniowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote RodzynkiZłote Rodzynki
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Mięso IndyczeMięso Indycze
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
JajkoJajko
SólSól
6
Złóż wszystkie składniki razem. Nie przepracuj mięsa z indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso IndyczeMięso Indycze
7
Napełnij holenderski piekarnik olejem roślinnym i umieść na małym ogniu. Odkurzyć blachę do pieczenia z około cala mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Piec HolenderskiPiec Holenderski
8
W dłoniach Zbierz dwupalcową porcję mieszanki indyka i dłonią uformuj kulki nieco większe niż piłka golfowa. Jak zrobić kulki dodać je do blachy do pieczenia z mąką i zwinąć je, aż równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Ostrożnie dodać klopsiki do oleju i brązowy przez około 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
10
Pulpety z indyka przekładamy na talerz i odstawiamy do zupy fasolowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pulpety Z IndykaPulpety Z Indyka
ZupaZupa
11
Do miski wlać nadmiar oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W21 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn