Puff Curry w stylu malajskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 2,57 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 76 g tłuszczu, oraz w sumie 1310 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Mieszanka liścia curry, wody, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Spróbuj Puff Curry W Stylu Malajskim, Czerwone Curry Z Kurczaka W Stylu Malajskim, oraz Bo-Kaap Cape Malay Kerrie-Południowoafrykański Przylądek Malajski dla podobnych receptur.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.