Pudding Śliwkowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj puddingu śliwkowego. Jedna porcja zawiera 1076 kalorii, 16G białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.83 za porcję. Mieszanka pieczenia mix, śliwki, tapioka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 160 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pudding Śliwkowy, Chleb Z Budyniem Śliwkowym, oraz Pudding śliwkowo-migdałowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W naczyniu do pieczenia 2 ćwiartek wymieszaj śliwki, 1 szklankę cukru, wodę, tapiokę i cynamon.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut. (Lub 15 minut w kuchence mikrofalowej.)
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
W średniej misce wymieszać mieszankę do pieczenia, 3 łyżki cukru, mleko i stopioną margarynę, aby uformować ciasto na kruche ciasto. Ciasto wrzucić łyżkami na upieczoną masę śliwkową.
Piec w nagrzanym piekarniku 10 minut, aż się zrumienią.
Lekko ostudzić przed podaniem.