Pudding z chleba jagodowego na noc

Pudding z chleba jagodowego na noc
Nocny pudding jagodowy wymaga około 1 godziny i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 19 g białka, 44 g tłuszczu i łącznie 768 kalorii. Ten przepis służy 4 osobom. Za 3,06 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką ekstrakt waniliowy, sok z cytryny, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Niewiele osób tak naprawdę lubiło ten deser. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 32% wyniku, co nie jest wynikiem super. Wypróbuj nocny budyń z ajerkoniaku z sosem wiśniowo-bourbonowym, pudding z chlebem jagodowym i budyń z chlebem z jagodami, aby poznać podobne przepisy.

Polecane wino: Madera, Pedro Ximenez

Pudding chlebowy w menu? Spróbuj sparować z Madeiranem i Pedro Ximénezem. Słodki, orzechowy smak Pedro Ximéneza z nutami fig i karmelu doskonale komponuje się z puddingiem chlebowym. Madera to kolejna opcja – można nawet znaleźć przepisy wykorzystujące maderę w puddingu chlebowym! Jednym z win, którego możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn