Pudding Yorkshire z boczkiem i szałwią

Pudding Yorkshire z boczkiem i szałwią
Pudding Yorkshire z boczkiem i szałwią może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, bekon, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding Yorkshire z boczkiem i szałwią, Pudding Yorkshire, oraz Pudding Yorkshire dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 232°. podsmaż boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż będzie ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Przenieść krople do szklanej miarki. W razie potrzeby dodać tyle stopionego masła, aby zmierzyć 1/4 szklanki całkowitej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
4
Wlać krople do szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
5
Umieść naczynie w gorącym piekarniku, aby podgrzać kapiele 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Mąkę, 2 łyżki szałwii i sól wymieszać w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Ubić mleko i jajka, aby wymieszać w dużej misce; dodać mieszaninę mąki i ubijać, aż ciasto będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Ubić 2/3 boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
9
Wyjąć gorące naczynie do pieczenia z piekarnika. Używając rękawic kuchennych lub uchwytów do garnków do ochrony rąk, przechyl naczynie, aby równomiernie rozprowadzić kapanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Uchwyt Do GarnkaUchwyt Do Garnka
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
10
Wlać ciasto na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Piec 15 minut; zmniejszyć temperaturę piekarnika do 177° i nadal piec do złotego koloru i dmuchane, o 12 minut dłużej (nie otwierać drzwi piekarnika podczas pieczenia).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
12
Wyjąć budyń z piekarnika. Pozostały boczek pokruszyć na budyniu, posypać pozostałą 1 łyżką szałwii i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn