Pudding waniliowo-ciastkowy

Pudding waniliowo-ciastkowy
Pudding waniliowo-ciastkowy zajmuje od początku do końca około 40 minut . Ten deser ma 242 kalorie , 6 g białka i 14 g tłuszczu na porcję. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 77 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką masło, sól, żółtka i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 20% wyniku , co jest raczej złym wynikiem. Podobne przepisy to budyń waniliowy , budyń waniliowy i budyń waniliowy .

Instrukcje

1
Laskę wanilii przekrój wzdłuż i zeskrob ziarenka do rondelka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać laskę wanilii, mleko, śmietankę, cukier, laskę cynamonu i sól; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Zdejmij z ognia, przykryj i zaparzaj przez 15 minut.
4
W dużej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i żółtka. Powoli wlewaj ciepłą mieszankę mleczną, a następnie wlej mieszaninę z powrotem do rondla. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować, ciągle mieszając, aż zgęstnieje, około 3 minut. Wymieszaj masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Budyń przelać przez sito o drobnych oczkach do miski; lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Rozłóż większość okruszków ciasteczek w małych szklankach. Na wierzch połóż budyń. Przykryj folią i przechowuj w lodówce do ostygnięcia, około 3 godzin. Posyp pozostałymi okruchami ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
7
Zdjęcie: Con Poulos
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn