Pudding Ryżowy Kokosowo-Karmelowy
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Pudding ryżowy kokosowo-karmelowy może być świetnym przepisem. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 76g białka, 102g tłuszczu, oraz w sumie 2981 kalorii. Na 6,17 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Jeśli masz karmelki, ryż, 1/2 qt. mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pudding ryżowy czekoladowo-kokosowo-orzechowy z sosem karmelowym, Tajny Składnik (Kokos): Pudding Ryżowy Z Podwójnym Kokosem, oraz Budyń Kokosowy Z Sosem Karmelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mleko zagotować w dużym rondlu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Stopniowo mieszać w ryżu.
Dodać karmelki w małych partiach, gotować i mieszać 5 do 7 min. lub do momentu całkowitego stopienia karmelków i dobrze wymieszania mieszaniny przed dodaniem następnej partii. Po dodaniu wszystkich karmelków, gotuj budyń, aż zgęstnieje, stale mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z kokosem.
Wlać do miski; całkowicie ostudzić.
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do schłodzenia.