Pudding Kukurydziany

Pudding Kukurydziany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj puddingu kukurydzianego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Mieszanka masła, cukru, krakersy saltine i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pudding Kukurydziany, Pudding Kukurydziany, oraz Pudding Kukurydziany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wszystkie składniki wymieszać.
3
Wlać do wysmarowanej 1 1/2-ćwiartki naczynia do pieczenia i piec przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Zioła wymieszać i przechowywać w szczelnym słoiku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn