Pudding kukurydziano-Squashowy
Ten przepis służy 6 i kosztuje 70 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 190 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz zimową dynię, cebulę, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony Pudding Kukurydziany W Korniszonie, Budyń Z Squasha, oraz Budyń Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. mgła 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Rozgrzać masło w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać czosnek i cebulę i gotować, aż zmiękną, 4 protokół, a następnie dodać squash i gotować do wyschnięcia. Mieszamy kukurydzę i odstawiamy do ostygnięcia.
Połączyć mleko, mąka kukurydziana, pietruszka, gałka muszkatołowa, cayenne, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w dużej misce, aż będzie gładka. Mieszać w mieszaninie patelni.
Białka ubić w osobnej misce na sztywne szczyty i złożyć do mieszanki kukurydzy. Złożyć płatki kukurydziane, wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia i wygładzić wierzch.
Piec, aż lekko rumiane wokół krawędzi i cienki nóż włożony do środka wychodzi czysty, 45 do 50 protokół.
Kalorie: 140 Tłuszcz: 3 g tłuszczów nasyconych: 1,5 g białka: 6 g węglowodanów: 26 g cukru: 6 g błonnika: 2 g cholesterolu: 5 miligramów sodu: 220 miligramów